ZF в България

Аутомотив Текнолъджи Солушън ЕООД е динамично развиваща се фирма, създадена през 2007 г.
Фирмата е изключителен представител за България на ZF Фридрихсхафен АД – водеща лидер в производството на:
               -Силови агрегати;
               -Шасита;
               -Силово предаване за МПС;
               -Силово предаване за производствена транспортна техника;
               -Кормилни уредби.
Освен висококачествени резервни части ние се стремим да осигурим и високо качество на сервизната услуга.

Защо да изберем ZF

Само тези, които продължават да се образоват, са и остават успешни. Това е максимата, която ZF Services следва, като непрекъснато обучава своите служители, клиенти и оторизирани партньори. Механиците в автосервизите трябва да са в крак с техническото развитие, за да могат професионално да извършват диагностика, обслужване и ремонт. По този начин необходимите мерки за допълнително обучение и образование в автомобилната индустрия трябва да се прилагат и продължават на същото високо ниво.

Резервни части

Оригинални резервни части от ZF са гарант на нивото на ремонта с OEM качество.

Диагностика

Диагностичните инструменти на ZF за локална оценка на щетите също са задължителна част от всеки ZF сервиз.

Специализирани инструменти

Извършването на правилен ремонт от ниво 3, което е почти същото като фабрично рециклиране, изисква специфични за продукта специални инструменти, професионално разглобяване и реконструкция, както и тестово пускане на подходящо конфигуриран тестов стенд, включително профили на натоварване.

Сервиз

Основата за услуга, работеща в съответствие със стандартите на ZF, са подходящите съоръжения в сервиза с необходимата инфраструктура, като се вземат предвид необходимите логистични процеси.

ZF-LOGO--AFTERMARKET-SMALL ZF-CATEGORY--PC-LCV ZF-CATEGORY--CV-BUS ZF-CATEGORY--OFF-HIGHWAY ZF-CATEGORY--MOTORCYCLE ZF-CATEGORY--MARINE ZF-CATEGORY--RAIL ZF-CATEGORY--INDUSTRIAL ZF-ICON--BURGER-MENU ZF-ICON--CROSS ZF-ICON--CROSS-CIRCLE ZF-ICON--ARROW ZF-ICON--LOGIN ZF-ICON--LOGIN-ACTIVE ZF-ICON--PERSON ZF-ICON--LANGUAGE ZF-ICON--SEARCH ZF-ICON--CHANGE-DATA ZF-ICON--LOGOUT ZF-ICON--ARROW-M ZF-ICON--FACEBOOK ZF-ICON--LINKEDIN ZF-ICON--MAIL ZF-ICON--TWITTER ZF-ICON--YOUTUBE ZF-ICON--XING ZF-ICON--WECHAT ZF-ICON--INSTAGRAM ZF-ICON--DOWNLOAD ZF-ICON--UPLOAD ZF-ICON--CONFIRM ZF-ICON--CONFIRM-CIRCLE ZF-ICON--PENCIL ZF-ICON--GALLERY ZF-ICON--PLAY ZF-ICON--ZOOM ZF-ICON--CHAIN ZF-ICON--EXTERNAL ZF-QUICKLINK--CATALOG ZF-QUICKLINK--CONTACT ZF-QUICKLINK--FINDUS ZF-QUICKLINK--MANUALS ZF-QUICKLINK--EXPERTBLOG