Нашата сервизна дейност е насочена към обслужване и ремонт на специализирани превозни средства в различните сегменти на пазара, включително тежкотоварни камиони, тирове, земеделска техника, строителни машини, кранове и комунални машини. Със специализираните си знания, опит и оборудване нашите сервизи предлагат висококачествени услуги за поддръжка и ремонт на вашите специализирани превозни средства.

Наши услуги за сервиз включват:

  1. Редовна поддръжка и сервизни прегледи: Извършваме редовни прегледи и поддръжка, които помагат за поддържане на оптималната работа на вашия автомобил и предотвратяване на бъдещи проблеми.
  2. Ремонт на трансмисии: Специализираните ни техници извършват ремонт на трансмисии за различни видове превозни средства, включително автоматични, ръчни и хибридни трансмисии.
  3. Сервиз и обслужване на системи за окачване и управление: Предлагаме компетентно обслужване и ремонт на системите за окачване и управление, които осигуряват стабилност и маневреност при работа със специализирани превозни средства.
  4. Диагностика и ремонт на електрически и електронни компоненти: Нашите техници извършват диагностика и ремонт на електрически и електронни системи, които са от съществено значение за функционирането на специализирани превозни средства.

Предимства на нашия сервиз:

  • Експертен персонал: Нашите техници са специализирани в обслужването на специализирани превозни средства и разполагат със специфични знания и умения.
  • Оригинални резервни части: Използваме само оригинални резервни части на ZF, което гарантира надеждност и дълготрайност на ремонта.
  • Бърза и ефективна обслужване: Предоставяме бърза и ефективна сервизна поддръжка, която ви позволява да се върнете бързо на пътя.

Свържете се с нас днес, за да се възползвате от нашите професионални услуги за сервиз и да осигурите най-добрата поддръжка на вашите специализирани превозни средства.